21 Ağustos 2013 Çarşamba

Zayıflama Programı



Sevdiğin bütün yiyecekleri yiyerek 
düz bir karına sahip olmak ister misin ?
Keşfettiğimiz sıra dışı yöntem
ile bu mümkün. Nasıl mı ?

    Bugüne kadar işe yaramayan zayıflama programlarını denemekten bıktıysan, umudunu sakın kaybetme. Lütfen, bana sadece 5 dakikanı ayırarak bu sayfayı sonuna kadar dikkatlice oku ve hayatını değiştirecek sıra dışı yöntemin detaylarını keşfet.



    Birazdan okuyacakların seni oldukça şaşırtacak, kilo vermenin bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştin.

    Ekibimle birlikte hazırladığımız "Zayıflama Programı" bir hafta gibi kısa bir sürede 3-5 cm incelmene yardımcı olacak.

Kilo vermek için girişimlerde başarısız mı oldun ?
Verdiğin kiloları her defasında
fazlasıyla geri mi aldın?


    Beni çok dikkatli bir şekilde dinlemeni istiyorum. Kilo vermek,yağ yakmakla ilgilidir. Yazının devamında yağ yakmak için hazırlamış olduğumuz yöntemden (-aslında bir SIR-) bahsetmek istiyorum. 

    Muhtemelen şimdi kötü anıların canlanacak ve bu yazılanlara da ön yargı ile yaklaşacaksın. Ne de olsa bugüne kadar, televizyonlarda gördüğün ünlü diyetisyenlerin reçetelerini uyguladın ya da seni kesin zayıflatacağını söyleyen bir arkadaşının diyet listesine inandın. Zayıflayabileceğine olan inancını kırmak dışında hiçbir sonuç 
elde edemedin.

    Şimdi geçmişe bir sünger çekerek kilolarından kurtulmak için yeni bir sayfa açıyoruz. Maalesef elimizde sihirli bir değnek yok ya da 1 gecede 2-3 kilo vermeni sağlayacak sihirli bir hapımız da yok.Televizyonda, radyoda ve internette gördüğün ya da duyduğun Altın Çilek, Meksika Biberi tarzındaki zayıflattığı söylenen haplardan ya da kremlerden hiç biri bu site içerisinde yer almıyor. Söz konusu yöntem aslında 1950'li yıllarda uygulanıyordu. Ancak garip bir şekilde sebebi bilinmeden bu yöntem terk edildi. Bugün Dünyanın gelişmiş ülkeleri ve Türkiye'de şişmanlık hızla artmaktadır. Obezite insanlığın en önemli sorunlarından biri haline geldi. Sanılanın aksine insanlık çok yediği veya kalitesiz gıdalar tükettiği için şişmanlamıyor...Zararlı yemek alışkanlığı onaylanacak bir davranış tarzı değildir. Vücudun tüm organlarında hasara yol açabilir. Ancak, kötü beslenme alışkanlıklarına rağmen kilo verebilirsin. Bu yaşam tarzınla kilo alman senin suçun değil, gerçekleri bilmediğin için kilo alıyorsun.


Neden , Sıra dışı
"Zayıflama Programını" Uygulamalısın ?

   Detaylara geçmeden önce bu programı hazırlayan ekipte kimler olduğundan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle uzman ekibimizin vasıfları şunlardır,



   


Sizi Larissa ile tanıştırmak istiyorum. Larissa, yakından tanıdığımız ve birlikte çalıştığımız eski bir hastamız. Sahip olduğu azim sayesinde aşırı kilolarından kurtularak kendisi gibi şişmanlık problemi ile boğuşanlara çok güzel bir örnek teşkil ediyor.

3 çocuk annesi Larissa çocuklarının sorumluluğunu tek başına üstlenmişti. Çalışmak ve tek başına 3 çocuğuyla yaşamak herkesin başarabileceği bir şey değildir. Tabii ki hayat tarzına bağlı olarak açılan duygusal yaraların Obezite" gibi yan etkileride olmuştu. Kendisiyle Zayıflama Programının optimizasyon çalışmaları sırasında beraberdik. Duygusal olumsuzlukların yanında; Diyabet, Kalp Rahatsızlıkları gibi kötü bir genetik mirası taşıyor olması programın kendisini kanıtlaması için onu son derece uygun bir aday haline getiriyordu. Sonuçta eğer program Larissa'nın kilo vermesini sağlarsa herkese yardımcı olabilecekti. 

Sizinle paylaşmak üzere olduğumuz bu yöntem sayesinde Larissa 9 gün içinde 3.5 kilo verdi. Bununla birlikte karnından ve bacaklarından 5 cm, kollarından ise 2 cm inceldi. Lisede giydiği kıyafetlerden daha küçük bedenli kıyafetleri 30 yaşında giymeyi başarmıştı.

3 Çocuk annesi Larissa toplam
41 Kilo vermeyi başardı...
Nasıl ??

    Büyük bir şüphe içindesin, bu yüzden seni suçlayamayız. Sektör çok büyük,piyasada pek çok aktör var. Evet kabul ediyorum yukarıda yazılanlar, süslü afişlerde, reklam panolarında, pahalı TV reklamlarında söylenen klişe laflara benziyor. İlerleyen satırlarda ön yargılarının yavaş yavaş kırılacağını göreceksin. Larissa'nın ideal elbise bedenine ulaşmasını sağlayan 41 kiloyu nasıl verdiğini öğreneceksin. 

    Hamilelik sonrası aldığı kiloları veremeyen Larissa, zayıflama programına başladığında 95 kiloydu. Şu anda 54 kilo. Üstelik bunu başarırken ne kalori hesabı yaptı, ne kendini aç bıraktı ne de saatlerce koşu bantlarında debelendi. 

    Vazgeçemediği lezzetlerden hiç ödün vermeden tüm fazla kilolarından kurtuldu. Arkadaşları kendisinin bu haline çok imreniyor ve daha önce hamile kalmış olduğuna inanamıyorlar.

3 Bilinmeyen Sebep

Kadınlar neden yağ yakmaya çalışırken yağ depoluyorlar?

    Her şeyden önce canlılar hayatta kalmak için programlanmışlardır. İlk temel hedefimiz "Yaşamak – Hayatta Kalmaktır". Güzellik ve diğer tüm ihtiyaçlar bu esas hedefin etrafında şekillenmektedir.
Ürünü İncelemek İçin Lütfen BURAYA Tıklayınız.