30 Ağustos 2013 Cuma

Bölgesel Zayıflamaya Yardımcı Çay Tarifi


Bölgesel zayıflama ve incelmek  için en önemli kurallardan biri fazlası olan bölgenizi belirleyip o bölge üzerinde kararlı bir şekilde diyet ve egzersiz yapılması gerekmektedir. Diyetlerinizde sabah ara öğlen ara ve akşamları tüketilecek bölgesel zayıflama ve incelme  son derece yardımcı olacak çayın tarifini sizlerle paylaşalım.



MALZEMELER :


  • 3 tane avakado yaprağı
  • 3 tane parmak ucu kadar zencefil
  • Ufak bir tutam funda yaprağı
  • Ufak bir tutam mısır püskülü
  • Ufak  bir tutam kiraz sapı


YAPILIŞI :

Bu verdiğimiz malzemeleri önceden kaynatılmış olan 1 dardak sıcak suyun içine atılarak 3-4 dakika kadar bekletildikten sonra  içindeki yapraklardan arındırmak için süzülür. Süzülmüş olan içeçeğimizin içine  bir dilim limon  veya portakal konularak, içine kesinlikle şeker konulmadan içilmelidir. Gün de 3 fincan  içmek ideal olrak belirlenmiştir.
3 fincandan fazlası zararlı olabilir. Bu çayımızın içine şeker veya tatlandırıcı kesinlikle konulmamalıdır. Zayıflama konusunda şeker, un ve tuz bilinç altında da azaltılmalı ve çok düşük miktarlara çekilmelidir.

Bölgesel zayıflama da çay bir faktör olarak görülmemlidir. Zayıflama çayı sadece yardımcı gereç olarak bakılmalı ve açlığı yok etmek ve daha az seviyeye indirmek için kullanılmalıdır.