30 Ağustos 2013 Cuma

Megan Fox Formunu Nasıl Koruyor ?

Megan Fox Formunu Nasıl Koruyor ?


Tranformers serisiyle tanıdığımız güzel yıldız Megan Fox, güzelliği ve fiziğiyle anılıyor. Pekiyi, güzel yıldız fiziğini korumak için ne yapıyor; özellikle uyguladığı yöntem veya bir sırrı var mı? Tüm bu soruların yanıtını araştırdık ve Megan Fox formunu nasıl koruyormuş, ortaya çıkardık.

Megan Fox, Hollwood’un en seksi yıldızı olarak anılmaya başlandığında, bazıları onu çok zayıf olduğu konusunda eleştiriyordu. Bu eleştiriler kıskançlıktan mıdır yoksa ünlü yıldızın sağlığını önemseyenlerin düşünceleri midir bilinmez; ama Megan Fox da eleştirilere katılıyor olmalı ki 2011 yılı sonlarına doğru biraz kilo almaya karar vermiş.

Kilo aldıktan sonra ilk kez bikiniyle objektiflere yakalandığında Megan Fox’un yeni vücut yapısı ve kilosu çoğunluk tarafından beğenilmiş.

Megan Fox Yaptığı bir röportajda, spor salonlarına gitmeyi sevmediğini bu yüzden de bir özel çalıştırıcıyla birlikte çalışmayı tercih ettiğini belirtmiş. Megan Fox’un özel çalıştırıcısı Harley Pasternak, ünlü yıldıza kardiyo, pilates ve spinning egzersizlerinden oluşan dönüşümlü bir program uyguluyor ve böylece sporu yapmayı sevmeyen ünlü yıldızın egzersizlerden sıkılmasını önlüyormuş.

Megan Fox’un kendi uyguladığı özel yöntemler arasında bir tanesi tanıdık gelecektir. Ünlü yıldız, kendini şişkin hissettiği zaman elma sirkesi içiyormuş. Böylece vücudundan fazla suyun atıldığını düşünüyormuş. Tabiî ki elma sirkesini tek başına ve doğrudan içmek çok zararlı olduğundan ya başka soslarla birlikte salatalarına bolca döküyor ya da bolca sulandırarak az miktarlarda içiyormuş.